COVID-19 (opdateret 18. febr. 2021)

Vi ønsker ikke at nogen smittes i vores klinik. Mød så få op som muligt, og undlad at komme, hvis du kan være smittet med COVID-19. Ring til os, hvis du er i tvivl.

Alle, der tilbydes vaccine, modtager et brev i e-Boks fra Statens Serum Institut. Er du fritaget fra at modtage digital post, vil du få tilsendt et almindeligt brev. Har du ikke modtaget det, er du endnu ikke i målgruppen og skal afvente et brev.

HUSK du kan selv booke en tid til COVID-test, også hvis du har mulige COVID-symptomer. Brug hjemmesiden coronaprøver.dk, brug din Nem-ID og book selv en tid til test. Hvis du ikke har Nem-ID, kan du ringe til regionens corona-hotline på tlf. 97648463.

Hvis du er “nær kontakt” til en COVID-smittet, skal du i isolation hjemme og testes på dag 4 og 6. Kontakt coronaopsporing på 32320511 – eller brug os, hvis de ikke kan svare.

Hvis du føler dig meget syg, skal du ringe til os.

************

Vi har åbent på helt normal vis. Der gælder dog:

  • Alle i venteværelset skal være iført mundbind
  • Du må ikke komme, hvis du har symptomer på COVID-19 eller er “nær kontakt”.
  • Nogle ting kan foregå uden fremmøde – pr. telefon eller videokonsultation via din smartphone.

Vi passer på dig og undgår smitterisiko med alle midler. Vi undgår et fyldt venteværelse og holder afstand i venteværelset. Der er håndvask og håndsprit og hyppig rengøring. Vi er selv raske, men tager mundbind på for at beskytte dig, især hvis du er 65+ eller i særlig risiko.

Du kan altid RINGE til os. Vi har stadig lægernes telefontid kl. 8-9, og fra kl. 9 tages telefonen af personalet. Det kan aftales, at lægen ringer dig op på en aftalt tid, eller der kan aftales en videokonsulation.