Tidsbestilling

Vi vil bestræbe at give tid samme dag, og dette ikke kun til akutte tilstande. Undtagelse er kontrol af kroniske sygdomme, graviditetsundersøgelser, børneundersøgelser, attester, samtaleforløb, spiraloplægning og tolkesamtaler.

DER VIL VÆRE MULIGHED FOR AT BOOKE FÅ TIDER ELEKTRONISK PR. DAG.

BLODPRØVER TAGES KUN EFTER AFTALE . Bestilt fra sygehuset eller skal tages forud for konsultation hos lægen i følgende tidsrum:

Mandag, tirsdag, onsdag og torsdag mellem kl. 09.00-10.00. Fredag mellem kl. 08.00-09.00.

TELEFONTID MELLEM KL. 08.00-09.00

Der vil fortsat være mulighed for kontakt til lægen angående svar på blodprøver, røntgen og scanninger og eventuelle råd. Som noget nyt er der også en sygeplejerske ved telefonen, der skal vælges, hvis der er ønske om en tid dags dato.

MEDICINBESTILLING MELLEM KL. 09.00-12.00.

Hvis ikke andet er aftalt, vil der normalt være afsat 15 minutter pr. patient. Indenfor denne tid skal der udover samtalen foretages undersøgelser, receptudfærdigelse, henvisninger m.m.

Hvis du har flere spørgsmål eller problemer, anbefales det derfor, at det vigtigste udvælges, så der kan være tid til en grundig behandling af disse indenfor den fastsatte tid. Til behandling af de resterende spørgsmål kan der aftales en ny konsultationstid en anden dag, af hensyn til de efterfølgende patienter.

Ved tidsbestilling til udfyldelse af attester bedes du kontakte klinikken mellem kl. 9.00-12.00, da det ofte kræver mere end 15 min.

Det er ikke muligt at bestille tid hos sygeplejerske og læge samme dag, eller reservere “dobbelttid” ved tidsbestilling. Årsagen til dette er, at vi ifølge overenskomst med Danske Regioner kun kan honoreres for én konsultation pr. dag.

Der kan bestilles tid til blodprøver:

Mandag, tirsdag, onsdag og torsdag fra kl. 8.00 – 14.45

Fredag fra kl. 8.00 – 11.00

Sygebesøg aftales direkte med lægen kl. 8.00 – 9.00.