Tidsbestilling, konsultation og sygebesøg

Vi har “Tid Samme Dag”, og du kan få en tid samme dag, hvis du ringer om morgenen kl. 8.00-9.00.
Undtagelser for “Tid Samme Dag” er årskontrol af kronisk sygdom, 1. graviditetsundersøgelse, attester, samtaleforløb, spiraloplægning og tolkesamtaler. Her skal du booke en tid til netop det ønskede, evt. ved at ringe til sekretæren mellem kl. 9.00 og 12.00.

Det er også muligt at booke en tid via vores hjemmeside – men med “Tid Samme Dag” kan du opleve, at der ikke er mange tider at finde.

Telefontid kl. 8.00-9.00, læger og sygeplejerske:
Lægerne har telefontid kl. 8.00-9.00 Samtalerne skal være korte, så alle kan komme igennem. Har du brug for at diskutere noget mere tidskrævende, skal du bestille en tid til en konsultation i stedet. Hvis du ønsker en tid samme dag, bør du taste dig ind til sygeplejersken.

Telefontid kl. 9.00-12.00, sekretær:
Brug sekretæren, hvis du skal bestille en tid, der ikke kan gøres som “Tid Samme Dag”, eller hvis du har andre spørgsmål, som sekretæren kan klare.

Efter kl. 12.00 er vi tilgængelige for akut opstået og alvorlig sygdom. Akutnummeret oplyses på telefonsvareren.

Efter kl. 14.00 (fredag kl. 13.00) og til kl. 16.00 er vi i vagtring med de øvrige læger i Støvring samt Øster Hornum. Dagens eftermiddagsvagt oplyses på telefonsvareren.

Konsultationer 9.00-14.30:
Fredag til kl. 13. Onsdag er der udvidet åbningstid. Der vil normalt være afsat 10-15 minutter pr. patient. På denne tid skal der ud over samtalen ofte foretages objektiv undersøgelse, journalskrivning, samt eventuelt
recept og ajourføring af medicinkort, skrives henvisning mm. Du kan hjælpe os meget ved at forberede dig på, hvad der er vigtigst for dig at snakke med lægen om. Nogle gange kan vi nå mere end ét problem, men det kan være nødvendigt at prioritere, så vi også kan nå at hjælpe den næste patient. Tid er vores vigtigste ressource.

Du kan ikke bestille tid hos både sygeplejerske og læge samme dag eller reservere “dobbelttid” ved tidsbestilling. Vores overenskomst med Danske Regioner honorerer kun én konsultation pr. dag.

Blodprøver:
Blodprøver tages efter aftale med lægen. Vi hjælper gerne med at tage blodprøver bestilt af sygehuset.
Vi tager blodprøver mandag, tirsdag, onsdag og torsdag fra kl. 08.00 – 14.45, fredag fra kl. 08.00 – 11.00

Sygebesøg:
Kun efter aftale direkte med lægen kl. 08.00 – 9.00.